AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Valued Contributor
RMichaud
Posts: 67
Registered: ‎11-24-2009
Message 1 of 4 (769 Views)

FILEDIA keeps resetting to 0. ACADE 2011

769 Views, 3 Replies
06-24-2010 01:43 PM

The FILEDIA keeps resetting to 0 when I copy and paste drawings from folder to folder. I am not certain what other circumstances attribute to this happening but it occurs quite often and is quite annoying. Has anyone else experienced this glitch in ACADE 2011?

Ron

Ronald Michaud
Electrical Engineer
Darly Custom Technology Inc.
www.darlytech.com
Via Lite V3 thru ACADE 2011
Active Contributor
cpetzol2
Posts: 43
Registered: ‎12-14-2009
Message 2 of 4 (761 Views)

Re: FILEDIA keeps resetting to 0. ACADE 2011

06-25-2010 06:31 AM in reply to: RMichaud

Not to say that these are what is causing FILEDIA to set 0, but I have experienced similar issues before, and this is what was causing my FILEDIA to be reset.

 

Are you running any LISPs in which you set FILEDIA as such, and are then forgetting to set it back to 1 when the script is finished? (kinda like asking if you remembered to plug in a computer that is *broken*) Or, did you plug in a LISP that someone else gave you (maybe they forgot to reset the variable).

 

I think you can also set system variables in the acad.pgp and also the wd.env. Double check those.

 

Hate to point to the obvious, but if you get a little carried away when you are scripting, its easy to forget stuff like that.

 

 

Valued Contributor
RMichaud
Posts: 67
Registered: ‎11-24-2009
Message 3 of 4 (734 Views)

Re: FILEDIA keeps resetting to 0. ACADE 2011

06-30-2010 07:24 AM in reply to: RMichaud

I do not use any Lisp's.

I have found that this happens after running Publish to PDF for the entire project.

Typically, I plot multi-sheet and specify a file name and location and use the model tab and the default page setup for each drawing.

Please, anyone with Autodesk, take notice of this issue

Thank you,

Ron 

Ronald Michaud
Electrical Engineer
Darly Custom Technology Inc.
www.darlytech.com
Via Lite V3 thru ACADE 2011
Valued Contributor
ricardo_baez
Posts: 52
Registered: ‎08-19-2009
Message 4 of 4 (727 Views)

Re: FILEDIA keeps resetting to 0. ACADE 2011

06-30-2010 02:16 PM in reply to: RMichaud
Ron,

 

I also experience the same problem when I publish to PDF and it is very annoying!

 

Ricardo

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.