AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Contributor
ToddC
Posts: 18
Registered: ‎01-07-2004
Message 1 of 9 (304 Views)

Error: bad argument value: non-negative: -1

304 Views, 8 Replies
01-07-2004 07:01 AM
I'm receiving the following error 'Error: bad argument value: non-negative: -1' while running spread sheet to PLC generation with a custom PLC I created.

Any help would be appreciated.
Contributor
rstein546
Posts: 17
Registered: ‎12-11-2003
Message 2 of 9 (304 Views)

Re: Error: bad argument value: non-negative: -1

01-07-2004 01:54 PM in reply to: ToddC
Send me the file and i will see if i get the same results.
Contributor
ToddC
Posts: 18
Registered: ‎01-07-2004
Message 3 of 9 (304 Views)

Re: Error: bad argument value: non-negative: -1

01-08-2004 05:51 AM in reply to: ToddC
What is your e-mail address?
Contributor
ToddC
Posts: 18
Registered: ‎01-07-2004
Message 4 of 9 (304 Views)

Re: Error: bad argument value: non-negative: -1

01-08-2004 05:55 AM in reply to: ToddC
Who are you affiliated with?
Contributor
rstein546
Posts: 17
Registered: ‎12-11-2003
Message 5 of 9 (304 Views)

Re: Error: bad argument value: non-negative: -1

01-08-2004 04:33 PM in reply to: ToddC
rstein546@excite.com
I am affiliated with a VAR
*Nate Holt \(Autodesk\)
Message 6 of 9 (304 Views)

Re: Error: bad argument value: non-negative: -1

01-09-2004 06:06 AM in reply to: ToddC
I remember seeing an error like this some time ago but don't recall the specifics. This is just a guess... check your custom PLC module and explode any polylines you've used. Then rerun. Let me know what you find.
Contributor
ToddC
Posts: 18
Registered: ‎01-07-2004
Message 7 of 9 (304 Views)

Re: Error: bad argument value: non-negative: -1

01-19-2004 06:09 AM in reply to: ToddC
Did not find any poly lines to explode in drawing. Any other ideas. Thanks
*Nate Holt \(Autodesk\)
Message 8 of 9 (304 Views)

Re: Error: bad argument value: non-negative: -1

01-19-2004 01:06 PM in reply to: ToddC
Send me the dwg, let me debug. "ToddC" wrote in message news:19241231.1074521456041.JavaMail.jive@jiveforum2.autodesk.com... > Did not find any poly lines to explode in drawing. Any other ideas. Thanks
*Nate Holt \(Autodesk\)
Message 9 of 9 (304 Views)

Re: Error: bad argument value: non-negative: -1

01-20-2004 09:52 AM in reply to: ToddC
Problem is most likely the "PLC Address" index into the spreadsheet is marked "N/A" in the program's "Spreadsheet/Table Column" setup subdialog. If set to N/A then it seems to cause this problem. Also make sure that your single unit PLC symbol that you want to pop in is NOT a block insert. It needs to be exploded so that the attribute definitions are visible, otherwise you end up with a "nested" block. If you have to explode it to get this right, also make sure there is not a WD_M block also included on the drawing. Blow any WD_M block away and purge the drawing (turn ATTMODE to 2 and do REGEN to make this WD_M visible (at 0,0)). "ToddC" wrote in message news:32541377.1073487836447.JavaMail.jive@jiveforum1.autodesk.com... > I'm receiving the following error 'Error: bad argument value: non-negative: -1' while running spread sheet to PLC generation with a custom PLC I created. > > Any help would be appreciated.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.