AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Valued Contributor
Yeletah
Posts: 76
Registered: ‎04-01-2011
Message 2 of 7 (130 Views)

Corrupted database - drawings all ok

130 Views, 6 Replies
10-13-2011 07:22 AM

 

Hi

 

The drawing was nearly finished !

 

any Ideas why the database corrupted?

 

It was after i added a footprint for a push button & lamp

 

Can I access the terminal database and correct it manually

 

Thanks

 

Steve

 

 

Valued Contributor
Yeletah
Posts: 76
Registered: ‎04-01-2011
Message 1 of 7 (130 Views)

Help

10-13-2011 05:52 AM in reply to: Yeletah

 

 

I've finished my drawings - everything looking good

 

did a couple of foot prints

 

gone back to the terminal strip editor - completely insane - half is yellow?

 

the drawings are all correct and fan out signal codes are all correct, terminals etc

 

the terminal stip editor has gone completely insane

 

i'm using Acad 2011

 

i've rebuilt the database several times - to nao avail

 

is their a way out ?

 

Steve

 

 

 

 

Valued Contributor
Yeletah
Posts: 76
Registered: ‎04-01-2011
Message 3 of 7 (129 Views)

Re: Corrupted database - drawings all ok

10-13-2011 07:26 AM in reply to: Yeletah

 

The project file & sheet 4 showing lamp & push button

 

you have to rename sengkang2_jb1.dwg as  sengkang2_jb1.wdp - project file

*Expert Elite*
rhesusminus
Posts: 910
Registered: ‎09-21-2007
Message 4 of 7 (125 Views)

Re: Corrupted database - drawings all ok

10-13-2011 07:55 AM in reply to: Yeletah

Again.. can't see any errors here.

Do you mean that you get this Project Database error ballon in the lower right corner of AutoCAD? If you double-click this icon: DBE.PNG, does it say anything (useful)?

Do you get any error messages anywhere else?

 

THL

 


THL
Please select "Accept As Solution" if this post answers your question. Kudos don't hurt either. ;-)
*Expert Elite*
rhesusminus
Posts: 910
Registered: ‎09-21-2007
Message 5 of 7 (126 Views)

Re: Help

10-13-2011 08:01 AM in reply to: Yeletah

Half is yellow.. as when you are in the Catalog Code Assignment tab?

TSE.PNG

 

Or other places?  Screenshot?

 

THL


THL
Please select "Accept As Solution" if this post answers your question. Kudos don't hurt either. ;-)
Valued Contributor
Yeletah
Posts: 76
Registered: ‎04-01-2011
Message 6 of 7 (116 Views)

Re: Corrupted database - drawings all ok

10-14-2011 12:07 AM in reply to: Yeletah

Hi

 

A Miracle

 

left package running last night

 

Came in this morning to re do all the confused fan outs terminals

 

no need to do anything everything is back as it was - no confused terminals - all the terminals in the terminal strip editor and associated wiring exactly as they should be??

 

machine was locked over night 

 

I feel great

 

 

Steve

 

Valued Contributor
Yeletah
Posts: 76
Registered: ‎04-01-2011
Message 7 of 7 (116 Views)

A Miracle

10-14-2011 12:13 AM in reply to: rhesusminus

Hi

 

A Miracle

 

left package running last night

 

Came in this morning to re do all the confused fan outs terminals

 

no need to do anything everything is back as it was - no confused terminals - all the terminals in the terminal strip editor and associated wiring exactly as they should be??

 

machine was locked over night 

 

I feel great

 

 

Steve

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.