AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎04-26-2004
Post 1 of 2

Commands not working

125 Views, 1 Replies
01-23-2012 07:05 AM

I'm running ACAD Electrical 2012, with XP operating system. Everything worked OK when I first upgraded from 2011 but for several months now ACAD will not respond to my mouse selecting icons, there is no undo history and doesn't remember my projects worked on. I can spell out the command and it works but that get cumbersome. I have deleted the whole program and reinstalled it several time but I haven't been able to solve the problem. Any help would be appreciated.

Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎04-26-2004
Post 2 of 2

Commands not working

01-23-2012 07:29 AM in reply to: mjones

It look like only anything associated with  AutoCAD Electrical commands is not working. I can pick normal ACAD commands like draw line and it works. UNDO still will not work have to pick the line and delete it.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.