AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
flex411
Posts: 108
Registered: ‎03-08-2005
Message 1 of 5 (39 Views)

Circuit Manager Real Slow?

39 Views, 4 Replies
06-15-2005 08:06 AM
Does anyone find that the circuit manager is real slow? I have a pretty decent machine over 3ghz 2gb ram etc.. and it is just laggin. Is this not a tool that I should be using interactively, for example to view the items on a circuit I right click that circuit and select show circuited devices and the time it takes to show the devices isn’t bad but when I hit enter to go back to the circuit manager, it takes around 6 seconds?
*Nate Holt \(Autodesk\)
Message 2 of 5 (39 Views)

Re: Circuit Manager Real Slow?

06-15-2005 11:34 AM in reply to: flex411
What do you mean by "circuit manager"? Are you referring to some feature in
the AutoCAD Electrical 2004/2005/2006 product or something else?

wrote in message news:4875506@discussion.autodesk.com...
Does anyone find that the circuit manager is real slow? I have a pretty
decent machine over 3ghz 2gb ram etc.. and it is just laggin. Is this not a
tool that I should be using interactively, for example to view the items on
a circuit I right click that circuit and select show circuited devices and
the time it takes to show the devices isn't bad but when I hit enter to go
back to the circuit manager, it takes around 6 seconds?
Distinguished Contributor
flex411
Posts: 108
Registered: ‎03-08-2005
Message 3 of 5 (39 Views)

Re: Circuit Manager Real Slow?

06-15-2005 01:41 PM in reply to: flex411
In AutoCAD Electrical and Building Systems 2004, 2005 and 2006 there is a Circuit Manage. It is used to circuit your equipment.

Im guessing you dont use it?
*Nate Holt \(Autodesk\)
Message 4 of 5 (39 Views)

Re: Circuit Manager Real Slow?

06-15-2005 01:53 PM in reply to: flex411
No, haven't used it. This discussion group focus on the AutoCAD Electrical
product for industrial control systems. I think you probably want to post to
the Autodesk Building Systems discussion group
http://discussion.autodesk.com/index2.jspa?categoryID=16

wrote in message news:4876195@discussion.autodesk.com...
In AutoCAD Electrical and Building Systems 2004, 2005 and 2006 there is a
Circuit Manage. It is used to circuit your equipment.

Im guessing you dont use it?
Distinguished Contributor
flex411
Posts: 108
Registered: ‎03-08-2005
Message 5 of 5 (39 Views)

Re: Circuit Manager Real Slow?

06-15-2005 01:56 PM in reply to: flex411
No wonder I havn't gotten an answer, thanks, ill post in Building Systems.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.