AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Mentor
johnq
Posts: 219
Registered: ‎05-24-2011
Message 1 of 3 (133 Views)

AutoCAD Electrical Problems.

133 Views, 2 Replies
06-26-2012 05:00 PM

G'day all

 

I have critised ACE in the past when commands have not worked but now I have narrowed down some of my problems.

 

Each Monday at 1230,  SOPHOS Protection runs for about 45 minutes.  This time is increasing as the files from ACE  increases.

 

At the completion, the memory is full and software relies on WIN7 to create disk space for the new ACE function I want to use.

 

Some functions work and some do not.

 

So now I do a reboot after the 45minute interogation and it seems like all is well.

 

I have discovered that ACE2012 does not shut down without errors if memory if full.

 

 

Re-Scheduling SOPHOS is not to be discussed in my company.

 

SOPHOS also does a quick check about every two seconds.

 

There is quite a discussion conserning SOPHOS filling memory if my reader is interested.

 

Hope this may help others.

 

Cheers john Q

 

 

Mentor
johnq
Posts: 219
Registered: ‎05-24-2011
Message 2 of 3 (132 Views)

Re: AutoCAD Electrical Problems.

06-26-2012 05:01 PM in reply to: johnq

The discussion I wrote about is on the WEB.  Type sophos into google.

 

cheers  jq

*Expert Elite*
testsubject
Posts: 1,093
Registered: ‎03-09-2004
Message 3 of 3 (114 Views)

Re: AutoCAD Electrical Problems.

06-27-2012 07:27 AM in reply to: johnq

That is interesting to hear John.

 

I think I did bring up a memory leak in the past but thought it might be windows related (like the leak that occurs with ACE and windows XP)

 

I am glad that at least you have an answer to why it was happening.

Bob Hanrahan
Ace User since 1998
Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.