AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Active Contributor
hkim
Posts: 36
Registered: ‎02-05-2004
Message 1 of 2 (82 Views)

ATTREQ not resetting in Swap

82 Views, 1 Replies
04-14-2004 07:52 AM
The Swap command does not reset the ATTREQ system variable. The command changes the variable to a value of "0" which will insert blocks with the defaults for the values of all attributes (not allowing the user to enter the values of the block's attributes during insertion.

Regards,
Hyun Kim
Powell Electrical Mfg. Co.
*Nate Holt \(Autodesk\)
Message 2 of 2 (82 Views)

Re: ATTREQ not resetting in Swap

04-17-2004 08:46 AM in reply to: hkim
Hyun, You're right. I'll log this in the defect queue and see if this can be fixed in the next release. Nate. "hkim" wrote in message news:5656315.1081954376458.JavaMail.javamailuser@localhost... > The Swap command does not reset the ATTREQ system variable. The command changes the variable to a value of "0" which will insert blocks with the defaults for the values of all attributes (not allowing the user to enter the values of the block's attributes during insertion. > > Regards, > Hyun Kim > Powell Electrical Mfg. Co.
Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.