AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Member
erkhc80
Posts: 3
Registered: ‎01-09-2014
Message 1 of 2 (128 Views)

ACD PLANT 3D 2013 ISSUES

128 Views, 1 Replies
01-09-2014 02:59 PM

Please help i am having an issue with plant 3d 2013, when i merge data it is supposed to prompt me with a box indicating the data has been merged and im supposed to hit ok. This box is coming up its just not appearing on the screen and i have to hit tab twice and then enter so it hits the ok button. if anyone knows of a fix please help. I have ran a repair on the software and also checked my resolution settings, i have also updated the sp from 1 to 2.

*Expert Elite*
troma
Posts: 2,520
Registered: ‎05-21-2008
Message 2 of 2 (98 Views)

Re: ACD PLANT 3D 2013 ISSUES

01-10-2014 01:42 PM in reply to: erkhc80
I just happened across this post.
It sounds like the box is working, but it is off your screen so you can't see it. Try this. Next time it should be there:
1. Press Alt + Space.
2. Press M for move.
3. Press one of the arrow keys on the keyboard to start it moving.
4. Move your mouse.

The box should 'snap' to your mouse, and you should be able to place it where you want. Hopefully it stays there from then on.


Credit where credit is due! Give kudos or accept as solution whenever you can.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.