AutoCAD Civil 3D - Stormwater

AutoCAD Civil 3D - Stormwater

Reply
Distinguished Contributor
tr4driver
Posts: 125
Registered: ‎12-13-2006
Message 1 of 3 (246 Views)

Using a DWG file as background

246 Views, 2 Replies
09-11-2012 08:18 AM

Greetings,

 

I'm strying to strat an SSA project from scratch, and I want to use an AutoCAD DWG file with a street map and contours as a background.  When I try to import it into SSA 2013, nothing displays.  Selecting the CAD Layers button does nothing either.

 

I can import images just fine, but have been unable to get an imported DWG file to display.

 

Any trick to this or something I'm missing?

 

Thanks,

 

Kurt

Contributor
pyroclast
Posts: 22
Registered: ‎05-11-2007
Message 2 of 3 (222 Views)

Re: Using a DWG file as background

10-01-2012 01:45 AM in reply to: tr4driver

Hi,

 

I also having trouble when importing a dwg as a background, nothing shows up...I have tried different versions of CAD and also dxf, with the same result - nothing...

 

/Peter

Contributor
pyroclast
Posts: 22
Registered: ‎05-11-2007
Message 3 of 3 (220 Views)

Re: Using a DWG file as background

10-01-2012 02:10 AM in reply to: tr4driver

BTW, for me, it works just as expected in SSA2012...

 

/Peter

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.