AutoCAD Civil 3D - Stormwater

AutoCAD Civil 3D - Stormwater

Reply
Valued Contributor
55 Posts
5 Kudos
Registered: ‎04-21-2008
Post 11 of 17

Re: River Analysis Runtime Error in C3d 2012

10-18-2011 04:50 AM in reply to: JOHNHAAG6922

I have the same issue as stated above, but the fix Matt is suggesting didn't work on mine - Steady.exe was actually already in the Program Files(x86) location mentioned.   I am on Windows 7 x64.

 

Running the application as administrator does work.  Running as a normal user is generating a system event that states the machine default permissions settings don't grant local activation permission for the Com Server then states the APPID and CLSID.  

 

I have tried to change COM permissions for this app, but they appear greyed out, even when running as an administrator.  Will probably try to tinker with this again soon.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Alan Neal, P.E.
Autodesk Infrastructure Suite Premium 2012/2013
Windows 7, x64
Xeon E31225 w/ Quadro 600
Employee
2,909 Posts
34 Kudos
Registered: ‎05-13-2005
Post 12 of 17

Re: River Analysis Runtime Error in C3d 2012

11-13-2011 07:20 AM in reply to: jalneal

jalneal -

 

You may try this location: C:\Program Files (x86)\Autodesk\AWA\Support\Tools\

Matthew Anderson, PE
Product Manager
Valued Contributor
55 Posts
5 Kudos
Registered: ‎04-21-2008
Post 13 of 17

Re: River Analysis Runtime Error in C3d 2012

11-13-2011 12:04 PM in reply to: Matt.Anderson

That worked - had to restart the computer to get it to work, but that solved it.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Alan Neal, P.E.
Autodesk Infrastructure Suite Premium 2012/2013
Windows 7, x64
Xeon E31225 w/ Quadro 600
Distinguished Contributor
138 Posts
8 Kudos
Registered: ‎09-22-2008
Post 14 of 17

Re: River Analysis Runtime Error in C3d 2012

11-29-2011 12:35 AM in reply to: jalneal

In my case it doesn't work. does being just a user makes it impossible to do the computation in RAE unlike you are the administrator?:smileysad:

New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-14-2012
Post 15 of 17

Re: River Analysis Runtime Error in C3d 2012

02-14-2012 02:11 AM in reply to: JOHNHAAG6922

para máquinas de 32bits ¿como se soluciona el error?

Gracias 

New Member
2 Posts
1 Kudo
Registered: ‎01-26-2012
Post 16 of 17

Re: River Analysis Runtime Error in C3d 2012

03-11-2012 10:47 PM in reply to: JOHNHAAG6922

Even after copying Steady.exe to the x86 program folder as suggested. I continue to get the message below.

 

I get the following error after pressing the "Compute Analysis" ribbon button,"Runtime error 429.  ActiveX component can't create object".  

 

Does anybody has nay suggestions/

 

Thanks,

Adhir Agrawal, P.E.

New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎04-14-2008
Post 17 of 17

River Analysis Runtime Error in C3d 2012

06-06-2012 07:28 AM in reply to: JOHNHAAG6922

Hello!

 

I have a little problem with the  Project River Analysis 2012 Extension for Civil 3d (2012). I imported data from HEC RAS and then I tried to compute analyse but then the error  "Runtime error 429.  ActiveX component can't create object" came up.

 

I have uninstalled and reinstalled the program many times. Program still dont work.

 

Also I have copied the Steady.exe file from Program Files\Autodesk\Project River Analysis 2012\Bin to Program Files (x86)\Autodesk\AWA\Support\Tool. Still dont work.

 

What is the problem? What should I do?

 

I have Windows 7 x 64.

 

 

Looking forward to Your reply!

 

 

Erki K.
Kobras AS
Project Manager, Designer

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!