AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Member
happyboy395
Posts: 3
Registered: ‎12-26-2013
Message 1 of 5 (215 Views)
Accepted Solution

wrong Corridor Surface

215 Views, 4 Replies
12-26-2013 11:50 PM

I create a corridor by subassembly with 2 LinkOffsetOnSurface and 1 LinkMulti

but corridor surface (red line) did not match to it

 

Capture1.JPG

 

Capture1.JPG

*Expert Elite*
Jay_B
Posts: 2,276
Registered: ‎09-15-2010
Message 2 of 5 (178 Views)

Re: wrong Corridor Surface

12-27-2013 09:20 AM in reply to: happyboy395

When creating Surface on surfaces tab in corridor properties was "Top Links" specified for overhang correction?

 

Does the Code Set used contain the codes Top and Datum?

Jay

C3D 2014 SP2
Win 7 Professional 64 Bit
Member
happyboy395
Posts: 3
Registered: ‎12-26-2013
Message 3 of 5 (168 Views)

Re: wrong Corridor Surface

12-27-2013 10:58 AM in reply to: Jay_B
i used Code contain the codes Top and Datum
*Expert Elite*
sboon
Posts: 2,095
Registered: ‎11-08-2005
Message 4 of 5 (151 Views)

Re: wrong Corridor Surface

12-27-2013 08:24 PM in reply to: happyboy395

When you add the links to your surface definition make sure that the Add as Breakline box is checked.

 

Steve
Please use the Accept as Solution or Kudo buttons when appropriate

*Expert Elite*
BrianHailey
Posts: 2,770
Registered: ‎04-27-2005
Message 5 of 5 (137 Views)

Re: wrong Corridor Surface

12-28-2013 06:06 PM in reply to: happyboy395

happyboy395 wrote:
i used Code contain the codes Top and Datum

Only use one of the codes, top or datum. No need to add them both. Additionally, as previously mentioned, make sure you add an overhang correction to your corridor surface (in most cases it doesn't matter if you do top or bottom links).

 

Brian Hailey
CAD-1.com
My Blog
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.