AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
13 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-07-2013
Post 1 of 3
Accepted Solution

White bands in sections

875 Views, 2 Replies
09-01-2013 07:54 AM

Hi all

Every now and then I open a model and the sections/profiles all solid white 'hatch' within the bands.

 

I have closed down and regenerated in the hope it has something to do with re-freshing the model, but no luck.

 

Thoughts anyone on how to get rid of this?

 

Thanks

You may be in a 3d view. The culprit is the section band style hatching being visible.

 

Edit the section / profile view bandstyle and turn the hatching off in model and plan views.

 

*Expert Elite*
816 Posts
65 Kudos
Registered: ‎09-29-2008
Post 2 of 3

Re: White bands in sections

09-02-2013 01:14 AM in reply to: Pauly_B

You may be in a 3d view. The culprit is the section band style hatching being visible.

 

Edit the section / profile view bandstyle and turn the hatching off in model and plan views.

 

Mike Evans

Civil3D 2013 / 2014 British UK
Windows 7 Professional 64-bit
Intel(R) Core(TM) i7-3820 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~4.0GHz With 32768MB RAM, AMD FirePro V4900, Dedicated Memory: 984 MB, Shared Memory: 814 MB

Contributor
13 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-07-2013
Post 3 of 3

Re: White bands in sections

09-10-2013 02:25 AM in reply to: mikeevans

Thanks Mike. Since I posted this, I have become far more familiar with the band/profile settings and I should be able ot sort out from here.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post