AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
JimShoes
Posts: 13
Registered: ‎03-07-2013
Message 1 of 3 (868 Views)
Accepted Solution

White bands in sections

868 Views, 2 Replies
09-01-2013 07:54 AM

Hi all

Every now and then I open a model and the sections/profiles all solid white 'hatch' within the bands.

 

I have closed down and regenerated in the hope it has something to do with re-freshing the model, but no luck.

 

Thoughts anyone on how to get rid of this?

 

Thanks

You may be in a 3d view. The culprit is the section band style hatching being visible.

 

Edit the section / profile view bandstyle and turn the hatching off in model and plan views.

 

*Expert Elite*
mikeevans
Posts: 772
Registered: ‎09-29-2008
Message 2 of 3 (829 Views)

Re: White bands in sections

09-02-2013 01:14 AM in reply to: JimShoes

You may be in a 3d view. The culprit is the section band style hatching being visible.

 

Edit the section / profile view bandstyle and turn the hatching off in model and plan views.

 

Mike Evans

Civil3D 2013 / 2014 British UK
Windows 7 Professional 64-bit
Intel(R) Core(TM) i7-3820 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~4.0GHz With 32768MB RAM, AMD FirePro V4900, Dedicated Memory: 984 MB, Shared Memory: 814 MB

Contributor
JimShoes
Posts: 13
Registered: ‎03-07-2013
Message 3 of 3 (771 Views)

Re: White bands in sections

09-10-2013 02:25 AM in reply to: mikeevans

Thanks Mike. Since I posted this, I have become far more familiar with the band/profile settings and I should be able ot sort out from here.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.