AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
*Rizzo, Jon
Post 1 of 2

tooltops not working

48 Views, 1 Replies
10-20-2003 11:58 PM
The tooltips for the "Create Contour Labels" toolbar do not appear to be
working. Also, the "Add Contour Labels..." command does not seem to be
respecting the default label style in the CreateSurfCntrLabelLine. Is this
the correct place for this setting? By default, it is set to "Standard",
but when I run the command, it uses "Background". I also created my own
style and tried to default to that, but it wouldn't.


Jon Rizzo
Langan Engineering and Environmental Services, Inc.
*Philbrick, Daniel
Post 2 of 2

Re: tooltops not working

10-28-2003 02:26 AM in reply to: *Rizzo, Jon
Jon,
You are correct. The Add Contour Labels command is not honoring the setting
in the CreateSurfLabelLine category. This has been logged and is on the
list to fix. There should actually be 2 settings in that category, one for
the Major interval and one for the Minor interval. The missing tooltips has
also been logged.
thanks,

Dan Philbrick
Autodesk, Inc.

"Jon Rizzo" wrote in message
news:6AD54E7E2F738716F33B0B2E9EFAC582@in.WebX.maYIadrTaRb...
>
> The tooltips for the "Create Contour Labels" toolbar do not appear to be
> working. Also, the "Add Contour Labels..." command does not seem to be
> respecting the default label style in the CreateSurfCntrLabelLine. Is
this
> the correct place for this setting? By default, it is set to "Standard",
> but when I run the command, it uses "Background". I also created my own
> style and tried to default to that, but it wouldn't.
>
>
> Jon Rizzo
> Langan Engineering and Environmental Services, Inc.
>
>
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post