AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
Ash254
Posts: 25
Registered: ‎02-13-2012
Message 1 of 9 (163 Views)

Templates not showing up on sections

163 Views, 8 Replies
06-26-2012 12:49 PM

How do i get templates which I have created, to show on the sections, when the sample lines were not drawn perpendicular to the alignment.

I am getting the template to show only at those sections which are perpendicular to the alignment.

Distinguished Contributor
ccookusi
Posts: 144
Registered: ‎02-28-2007
Message 2 of 9 (158 Views)

Re: Templates not showing up on sections

06-26-2012 01:09 PM in reply to: Ash254

What version of Civil 3D are you using?

 

Windows 7 Pro x64
Civil 3D 2015
Dell Precision T1650
i7 3770
NVIDIA Quadro 2000
SSD Boot
16 GB Ram
Contributor
Ash254
Posts: 25
Registered: ‎02-13-2012
Message 3 of 9 (154 Views)

Re: Templates not showing up on sections

06-26-2012 01:14 PM in reply to: ccookusi

Civil 2011

Distinguished Contributor
ccookusi
Posts: 144
Registered: ‎02-28-2007
Message 4 of 9 (151 Views)

Re: Templates not showing up on sections

06-26-2012 01:15 PM in reply to: Ash254

You need to be using 2012 or 2013 to accomplish that..

 

Windows 7 Pro x64
Civil 3D 2015
Dell Precision T1650
i7 3770
NVIDIA Quadro 2000
SSD Boot
16 GB Ram
Contributor
Ash254
Posts: 25
Registered: ‎02-13-2012
Message 5 of 9 (149 Views)

Re: Templates not showing up on sections

06-26-2012 01:16 PM in reply to: ccookusi

bummer!!!!

thank you very much

Contributor
Ash254
Posts: 25
Registered: ‎02-13-2012
Message 6 of 9 (141 Views)

Re: Templates not showing up on sections

06-26-2012 01:36 PM in reply to: Ash254

hey ccookusi

i would try it tomorrow in 2012, but if you can tell me how to go about doing that i would very much appreciate it.

Distinguished Contributor
ccookusi
Posts: 144
Registered: ‎02-28-2007
Message 7 of 9 (106 Views)

Re: Templates not showing up on sections

06-27-2012 06:10 AM in reply to: Ash254

You shouldn't have to do anything.

Just call it up in 2012 and you should see the interpolated corridor in those sections.

 

Windows 7 Pro x64
Civil 3D 2015
Dell Precision T1650
i7 3770
NVIDIA Quadro 2000
SSD Boot
16 GB Ram
Contributor
Ash254
Posts: 25
Registered: ‎02-13-2012
Message 8 of 9 (86 Views)

Re: Templates not showing up on sections

06-29-2012 02:22 AM in reply to: ccookusi

i tried doing it in c3d2012 but that did not wk. 

Thnak you for the help though

Active Member
John_v1
Posts: 9
Registered: ‎10-27-2011
Message 9 of 9 (67 Views)

Re: Templates not showing up on sections

06-29-2012 01:10 PM in reply to: Ash254

1) Create a corridor surface

2) create the sample lines  ( you should do the sampling for corridor surface) and you can roate them to required angle

3) create the sections. 

 

 

attached image

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.