AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,768
Registered: ‎12-18-2002
Message 1 of 3 (155 Views)

Subassembly Windows won't scroll

155 Views, 2 Replies
12-27-2012 01:27 PM

Has anyone experienced an issue where Subassembly Composer windows won't scroll? I can scroll with the wheel, but the scrollbars don't work.

 

If I start a new project, they work for a while, but once I have worked for several minutes, they become disabled again.

 

I did an uninstall and re-install but I get the same results.

 

Thanks,

 

Tim

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
Product Support
klaus.schumann
Posts: 57
Registered: ‎08-29-2007
Message 2 of 3 (102 Views)

Re: Subassembly Windows won't scroll

01-04-2013 01:13 AM in reply to: tcorey

Hi Tim,

 

I assume you are referring to the Flowchart pane?

 

Have you tried clicking ont the Fit to screen button when this happens? If so does it make any change in restoring the scroll bar functionality?



Klaus Schumann
*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,768
Registered: ‎12-18-2002
Message 3 of 3 (89 Views)

Re: Subassembly Windows won't scroll

01-04-2013 04:32 PM in reply to: klaus.schumann

Hi Nikki,

 

Thanks for the response.

 

This happens in all of the Subassembly Composer windows, and only in Subassembly Composer.

 

I have created another new project and so far have not had the same issue, so I am good to go for now.

 

I will follow-up if this happens again.

 

Best regards,

 

Tim

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.