AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Contributor
wvyhonsky
Posts: 33
Registered: ‎11-13-2006
Message 1 of 2 (210 Views)

Structure reference alignment not holding in data reference

210 Views, 1 Replies
11-28-2012 05:15 AM

I have structures and alignments data referenced.  If I assign the structures ref alignments in the dwg with the data refs for labeling, the next time I open the dwg the ref alignments are set back to none, causing the labels to be ?????.

 

It seems like this worked in the past?

 

Thanks, Bill

 

Civil 3D 2012 SP2   

Product Support
AlmasSuljevic
Posts: 780
Registered: ‎08-11-2010
Message 2 of 2 (196 Views)

Re: Structure reference alignment not holding in data reference

11-29-2012 08:13 AM in reply to: wvyhonsky

It seems that references are not synchronizing. See if you can go to Manage tab and synchronize. Also in command line type REFRESHSHORTCUTNODE and see if it helps.

 

Finally, once you have your labels shown see if you can set the layer where labels reside as locked. That may help, too.



Almas Suljevic
Product Support Specialist
Autodesk Global Subscription and Support
Autodesk, Inc.

Please click on "Accept as Solution" if post helped you resolve the issue.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!