AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
terryl
Posts: 211
Registered: ‎10-08-2003
Message 1 of 6 (242 Views)

Spanning pipe lables in profile

242 Views, 5 Replies
12-03-2012 01:13 PM

Is anyone else having problems with the spanning pipe labels in profile.  Sometimes it works fine and others not at all.  It will let me pick the two structures at each end and highlights the pipes, but then it will not let me pick the pipe to place the label on.

Civil 3D 2013 (SP1)
Dell T3500
Win 7 Pro X64
Intel Xeon 3.2 GHz
24 GB ram
NVIDIA Quadro 4000
Product Support
SethHall
Posts: 723
Registered: ‎02-08-2010
Message 2 of 6 (206 Views)

Re: Spanning pipe lables in profile

12-05-2012 10:53 AM in reply to: terryl

I personally haven't seen any reports of this in the 2013 product... is this something that happens in one drawing or all drawings?



Seth Hall
Product Support
GCSO - CSS - FTS
Autodesk, Inc.


Being Civil
Being Civil Twitter
Being Civil Facebook







Distinguished Contributor
terryl
Posts: 211
Registered: ‎10-08-2003
Message 3 of 6 (204 Views)

Re: Spanning pipe lables in profile

12-05-2012 10:58 AM in reply to: SethHall

Its only happened so far in 2 drawing. Labels the wrong length for curved pipes too.

Civil 3D 2013 (SP1)
Dell T3500
Win 7 Pro X64
Intel Xeon 3.2 GHz
24 GB ram
NVIDIA Quadro 4000
Product Support
SethHall
Posts: 723
Registered: ‎02-08-2010
Message 4 of 6 (177 Views)

Re: Spanning pipe lables in profile

12-12-2012 07:26 AM in reply to: terryl

I can't seem to reproduce. Do you have a screen shot of the issue you can post?



Seth Hall
Product Support
GCSO - CSS - FTS
Autodesk, Inc.


Being Civil
Being Civil Twitter
Being Civil Facebook







Distinguished Contributor
MarissaG
Posts: 116
Registered: ‎05-04-2005
Message 5 of 6 (83 Views)

Re: Spanning pipe lables in profile

06-14-2013 08:05 AM in reply to: terryl

When you use this command in Civil 3D, you can't even select pipes at all.  It just plain does not work.  One of my customers sent me their file and I could easily reproduce.  I may open a separate discussion item about this.  I would attach the file, but it belongs to my client.

 

Marissa Gagné

Civil & Technical Support Manager

CADD Microsystems, Inc.

Marissa Jenkinson
CADD Microsystems, Inc.
Windows XP 64-bit
AutoCAD, Civil 3D, Map 3D, Raster Design 2011
*Expert Elite*
troma
Posts: 2,520
Registered: ‎05-21-2008
Message 6 of 6 (74 Views)

Re: Spanning pipe lables in profile

06-14-2013 08:39 AM in reply to: MarissaG
It's always worked for me.
Not saying you haven't found a problem, but just that it could be something that is drawing-specific causing this issue.


Credit where credit is due! Give kudos or accept as solution whenever you can.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.