AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
andram-teco
Posts: 16
Registered: ‎05-21-2010
Message 1 of 8 (327 Views)
Accepted Solution

Serious Reactor Error

327 Views, 7 Replies
02-01-2012 12:42 PM

Has anyone ever seen "Serious Reactor Error" (see attached)?

 

I was trying the EXPORTOAUTOCAD command when the error popped up. It was not a huge deal. I exited out of the drawing,  reopened it and it worked fine.

 

It's just something I had never seen before

 

I wonder if I should find a bomb shelter somewhere . . .

Thanks for the link Mary,

If that is the tool that you are using, it was create it to be use on ACAD 2010, with that been said some times this type of tools could work on newer versions but it looks like something is conflicting with 2012, that is a programming error.

Alumni
machadt
Posts: 129
Registered: ‎10-25-2011
Message 2 of 8 (270 Views)

Re: Serious Reactor Error

02-02-2012 04:34 PM in reply to: andram-teco

Hi Andra,

Do you Have any custom routines loaded on your Civil 3D?

Tatiana Machado
AEC-ENI Application Engineer
Contributor
andram-teco
Posts: 16
Registered: ‎05-21-2010
Message 3 of 8 (248 Views)

Re: Serious Reactor Error

02-03-2012 09:56 AM in reply to: machadt

Hi Tatiana,

 

Just one: MdiTab18.arx

 

Thanks!

Alumni
machadt
Posts: 129
Registered: ‎10-25-2011
Message 4 of 8 (240 Views)

Re: Serious Reactor Error

02-03-2012 10:57 AM in reply to: andram-teco

If don’t mind me asking, what this routine does??...

The routine is the one causing the error message, it is conflicting with another portion of the software…

Tatiana Machado
AEC-ENI Application Engineer
*Expert Elite*
MarySeufert
Posts: 581
Registered: ‎04-19-2011
Message 5 of 8 (224 Views)

Re: Serious Reactor Error

02-06-2012 10:05 AM in reply to: machadt

See this Shaan Hurley blog... Drawing Tabs

 

~ Mary


_______________________________________________________________________
Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.
Software Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.
Alumni
machadt
Posts: 129
Registered: ‎10-25-2011
Message 6 of 8 (215 Views)

Re: Serious Reactor Error

02-06-2012 10:32 AM in reply to: MarySeufert

Thanks for the link Mary,

If that is the tool that you are using, it was create it to be use on ACAD 2010, with that been said some times this type of tools could work on newer versions but it looks like something is conflicting with 2012, that is a programming error.

Tatiana Machado
AEC-ENI Application Engineer
Contributor
andram-teco
Posts: 16
Registered: ‎05-21-2010
Message 7 of 8 (196 Views)

Re: Serious Reactor Error

02-06-2012 01:20 PM in reply to: machadt

Thanks Mary & Tatiana,

 

If I run into the error again, I'll remove the tool. Don't want to suffer from any fallout after all.

*Expert Elite*
MarySeufert
Posts: 581
Registered: ‎04-19-2011
Message 8 of 8 (186 Views)

Re: Serious Reactor Error

02-06-2012 02:02 PM in reply to: andram-teco

If you need a replacement for MDITabs, I use this Drawing Tabs by CAE-Link, which is compatible with 2007-2012 and free! I haven't run into any issues so far on any of my ACAD versions.

 

~ Mary


_______________________________________________________________________
Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.
Software Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.