AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
New Member
rconway
Posts: 1
Registered: ‎08-07-2007
Message 1 of 3 (131 Views)

Revise layouts in sheet sets

131 Views, 2 Replies
11-21-2013 07:35 AM

I have made a model with 40 viewframes.  I have used the option to export 4 layouts to one drawing.  My question is can I revise the original model and get the revisions automatically updated in the 10 drawings or do I have to redo the export option?

 

Ron C

Product Support
AlmasSuljevic
Posts: 778
Registered: ‎08-11-2010
Message 2 of 3 (90 Views)

Re: Revise layouts in sheet sets

11-25-2013 08:17 AM in reply to: rconway

Have you seen this: http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-2007-2008-2009-DWG/Auto-page-numbering-bases-on-layout-tab-con...



Almas Suljevic
Product Support Specialist
Autodesk Global Subscription and Support
Autodesk, Inc.

Please click on "Accept as Solution" if post helped you resolve the issue.
Contributor
tomshumpert
Posts: 15
Registered: ‎02-11-2005
Message 3 of 3 (84 Views)

Re: Revise layouts in sheet sets

11-25-2013 08:38 AM in reply to: rconway

As long as you dont change the name of the Layout Tabs it should still be linked in sheet set with fields.

The exported layouts were imported into sheet set?

Typically you would only want to have one Layout per drawing. If that drawing crashes it takes out more than one of your drawings.

 

Tommy Shumpert -
Civil3DiT | Twitter
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.