AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
wkrogers
Posts: 19
Registered: ‎05-03-2010
Message 1 of 5 (2,227 Views)

RENAME anonymous block

2227 Views, 4 Replies
05-03-2010 11:36 AM
Is there a way to rename an anonymous block? Better yet, rename a whole group of anonymous blocks, for example RENAME U* to SIGN1?
"Action expresses priorities"-Gandhi
"Oh, a wise guy"-Curly
*Joe Bouza
Message 2 of 5 (2,226 Views)

Re: RENAME anonymous block

05-03-2010 01:40 PM in reply to: wkrogers
Check out Dotsoft free stuff page. Terry has a routine to do that
*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 6,100
Registered: ‎05-21-2003
Message 3 of 5 (2,226 Views)

Re: RENAME anonymous block

05-03-2010 01:47 PM in reply to: wkrogers
Use the Rename Command.
Allen
*Terry W. Dotson
Message 4 of 5 (2,226 Views)

Re: RENAME anonymous block

05-03-2010 01:52 PM in reply to: wkrogers
On 5/3/2010 4:47 PM, AllenJessup wrote:

> Use the Rename Command.

Anonymous blocks show up for you in that command?

Terry
--
Never start any job without the right tools!
AutoCAD Add-on Tools at http://www.dotsoft.com
*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 6,100
Registered: ‎05-21-2003
Message 5 of 5 (2,226 Views)

Re: RENAME anonymous block

05-04-2010 05:32 AM in reply to: wkrogers
I didn't have a chance to try it. I thought since the command accepts wildcards it might work with U*.
Allen
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!