AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
*neilw
Message 1 of 3 (108 Views)

Refreshing corrupted subassemblies

108 Views, 2 Replies
02-27-2009 08:53 AM
If a bad parameter value is input into a subassemby, sometimes the graphics
disappear as shown in the attached screen cap. Fixing the parameter or UNDO
does not bring the graphics back. How do I get the graphics to restore?
*Jeff Mishler
Message 2 of 3 (108 Views)

Re: Refreshing corrupted subassemblies

02-27-2009 09:42 AM in reply to: *neilw
Select the assembly, r/c choose properties, select the parameters tab, hit
ok.

"neilw" wrote in message
news:6133237@discussion.autodesk.com...
If a bad parameter value is input into a subassemby, sometimes the graphics
disappear as shown in the attached screen cap. Fixing the parameter or UNDO
does not bring the graphics back. How do I get the graphics to restore?
*neilw
Message 3 of 3 (108 Views)

Re: Refreshing corrupted subassemblies

02-27-2009 09:46 AM in reply to: *neilw
That works. Thanks!

"Jeff Mishler" wrote in message
news:6133320@discussion.autodesk.com...
Select the assembly, r/c choose properties, select the parameters tab, hit
ok.

"neilw" wrote in message
news:6133237@discussion.autodesk.com...
If a bad parameter value is input into a subassemby, sometimes the graphics
disappear as shown in the attached screen cap. Fixing the parameter or UNDO
does not bring the graphics back. How do I get the graphics to restore?
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.