AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
TCARCAMO78
Posts: 76
Registered: ‎06-02-2010
Message 1 of 3 (646 Views)

Quick Properties Not Working

646 Views, 2 Replies
01-28-2013 05:24 AM

Has anyone having issues with quick properties? When I click on my surfaces or featuresline my quick properties dialog box is blank.. 

Tony Carcamo
CAD Manager
www.tonyscivil3dworld.blogspot.com
*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,716
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 3 (627 Views)

Re: Quick Properties Not Working

01-28-2013 12:24 PM in reply to: TCARCAMO78

Are the entry headings there (Layer, Surface Name, etc.) but the data fields are blank?

 

Does this happen to all drawings or just a particular drawing?

 

 

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 6,100
Registered: ‎05-21-2003
Message 3 of 3 (623 Views)

Re: Quick Properties Not Working

01-28-2013 12:42 PM in reply to: TCARCAMO78

Edit the Civil section of the CUI. Make sure in General for Quick Properties that at least one property is checked. After that you can customize the properties to be displayed for each object individually.

 

3dx.png

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!