AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
TCARCAMO78
Posts: 76
Registered: ‎06-02-2010
Message 1 of 3 (578 Views)

Quick Properties Not Working

578 Views, 2 Replies
01-28-2013 05:24 AM

Has anyone having issues with quick properties? When I click on my surfaces or featuresline my quick properties dialog box is blank.. 

Tony Carcamo
CAD Manager
www.tonyscivil3dworld.blogspot.com
*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,557
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 3 (559 Views)

Re: Quick Properties Not Working

01-28-2013 12:24 PM in reply to: TCARCAMO78

Are the entry headings there (Layer, Surface Name, etc.) but the data fields are blank?

 

Does this happen to all drawings or just a particular drawing?

 

 

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 5,872
Registered: ‎05-21-2003
Message 3 of 3 (555 Views)

Re: Quick Properties Not Working

01-28-2013 12:42 PM in reply to: TCARCAMO78

Edit the Civil section of the CUI. Make sure in General for Quick Properties that at least one property is checked. After that you can customize the properties to be displayed for each object individually.

 

3dx.png

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.