AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
TCARCAMO78
Posts: 76
Registered: ‎06-02-2010
Message 1 of 3 (679 Views)

Quick Properties Not Working

679 Views, 2 Replies
01-28-2013 05:24 AM

Has anyone having issues with quick properties? When I click on my surfaces or featuresline my quick properties dialog box is blank.. 

Tony Carcamo
CAD Manager
www.tonyscivil3dworld.blogspot.com
*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,768
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 3 (660 Views)

Re: Quick Properties Not Working

01-28-2013 12:24 PM in reply to: TCARCAMO78

Are the entry headings there (Layer, Surface Name, etc.) but the data fields are blank?

 

Does this happen to all drawings or just a particular drawing?

 

 

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 6,183
Registered: ‎05-21-2003
Message 3 of 3 (656 Views)

Re: Quick Properties Not Working

01-28-2013 12:42 PM in reply to: TCARCAMO78

Edit the Civil section of the CUI. Make sure in General for Quick Properties that at least one property is checked. After that you can customize the properties to be displayed for each object individually.

 

3dx.png

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.