AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Contributor
eric_apostol
Posts: 31
Registered: ‎03-21-2005
Message 11 of 13 (239 Views)

Re: Profile View/Band

11-04-2012 07:03 PM in reply to: mostafa-ace

As far as I know, this is not possible. I am thinking that you might able to do this kind of labeling using "Expressions". But, currently, this is not implemented on profile data labelling (Not sure with C3D 2013 as I am currently just using 2012 version).

 

Contact your reseller, as they might have answers or alternative for your problem. And if ever you got answer, please post it here so anyone who have similar problem can know. Thank you.

 

 

Cheers,

Valued Contributor
hamid.akbari
Posts: 87
Registered: ‎05-28-2013
Message 12 of 13 (170 Views)

Re: Profile View/Band

07-17-2013 03:39 PM in reply to: CivilFF

Hi

How can I create band like this?

i mean,I want to have a row for EG elevation, one row for FG elevation,one row for cut/fill quantity,also I want to indicate a name for aech row like your picture (Design elevation & existing elevation0

Thanks

Hamid

Active Contributor
raptorsi
Posts: 39
Registered: ‎11-23-2012
Message 13 of 13 (116 Views)

Re: Profile View/Band

12-18-2013 11:23 AM in reply to: eric_apostol

Hello,

 

now i have a problem like you had. I have a longsection of the road in profile. I cant get datas od existing ground, future ground and station of the each profile in longsection. I must manually write it , but i cant found out how i can do it automaticly. In red color are data that i put it there manually, but i want to do this automaticly. Can you help me in this case. I sent you a file. Regards 

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.