AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
*Landman
Message 1 of 3 (56 Views)

Problems with corridor with no ditching.

56 Views, 2 Replies
11-29-2004 10:26 AM
Good Day all. Hoping to get a hand with this one. Created alignments and profiles and now attaching my corridor. I wish to have a 1.5:1 cut and fill slope from the edge of the ROW (NO DITCHING REQUIRED). I have choose to use the BasicSideSlopeCutDitch under Corridor Modeling Catalogs (Metric). This slope assembly consists of 8 parameters, The last 5 pertain to ditching therefor I set those to zero or a very small number. My corridor works fine in a fill situation (No ditching) but does not work in a cut. This is what I get: Any suggestions to fix or: What is recommended for a simple 1:5 to 1 cut/fill assembly. I have used Link slope to surface but the above should be able to be used. Thanks for any Help.
*Landman
Message 2 of 3 (56 Views)

Re: Problems with corridor with no ditching.

11-29-2004 10:47 AM in reply to: *Landman
Doh...... wrong attachment. I did not mean to attach a picture of the subdivision design. Sorry. This is what my corridor is doing. "Landman" wrote in message news:41ab69d6_1@newsprd01... > Good Day all. > > Hoping to get a hand with this one. Created alignments and profiles and now > attaching my corridor. I wish to have a 1.5:1 cut and fill slope from the > edge of the ROW (NO DITCHING REQUIRED). I have choose to use the > BasicSideSlopeCutDitch under Corridor Modeling Catalogs (Metric). This slope > assembly consists of 8 parameters, The last 5 pertain to ditching therefor I > set those to zero or a very small number. My corridor works fine in a fill > situation (No ditching) but does not work in a cut. This is what I get: > > Any suggestions to fix or: > > What is recommended for a simple 1:5 to 1 cut/fill assembly. I have used > Link slope to surface but the above should be able to be used. > > Thanks for any Help. > > >
*Landman
Message 3 of 3 (56 Views)

Re: Problems with corridor with no ditching.

11-29-2004 11:35 AM in reply to: *Landman
Never mind. Daylight General solved the problem. Thanks. "Landman" wrote in message news:41ab6ec0_3@newsprd01... > Doh...... wrong attachment. I did not mean to attach a picture of the > subdivision design. Sorry. > > This is what my corridor is doing. > > > > "Landman" wrote in message > news:41ab69d6_1@newsprd01... > > Good Day all. > > > > Hoping to get a hand with this one. Created alignments and profiles and > now > > attaching my corridor. I wish to have a 1.5:1 cut and fill slope from the > > edge of the ROW (NO DITCHING REQUIRED). I have choose to use the > > BasicSideSlopeCutDitch under Corridor Modeling Catalogs (Metric). This > slope > > assembly consists of 8 parameters, The last 5 pertain to ditching therefor > I > > set those to zero or a very small number. My corridor works fine in a fill > > situation (No ditching) but does not work in a cut. This is what I get: > > > > Any suggestions to fix or: > > > > What is recommended for a simple 1:5 to 1 cut/fill assembly. I have used > > Link slope to surface but the above should be able to be used. > > > > Thanks for any Help. > > > > > > > > >
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.