AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
28.8k
Posts: 13
Registered: ‎01-13-2012
Message 1 of 5 (243 Views)
Accepted Solution

Problem with my Toolbox Import Styless and Settings

243 Views, 4 Replies
06-23-2012 09:50 AM

Hey everyone,

I'm having issues with my toolbox--> Subscription Extension Manager--> Utilities--->Import styles and settings for Civil 3d 2011.

 

I'm getting:

 

Command: _AeccUiImportStylesAndSettings
Unknown command "AECCUIIMPORTSTYLESANDSETTINGS".  Press F1 for help.

 

It's really annoying.  I'm back to using the regular command line.

 

Is there anyway of fixing this?  All the other commands work except this one and it works on my co-worker's machine.  I tried switching workspaces, rebooting etc etc. Nothing seems to solve it.

 

Thanks.

 

Civil 3D 2011
Win 7
Intel Xeon 3.20GHz
15Gb Ram
Quadro 600

You must have the AeccUiSAP.arx and AeccUiSapEnu.dll files in the  C:\Program Files\AutoCAD Civil 3D 2011 folder. If you have these files and it still does not work then use the appload command and load the arx file. This should alllow the import styles command to work then.

*Expert Elite*
wfberry
Posts: 1,936
Registered: ‎09-05-2006
Message 2 of 5 (239 Views)

Re: Problem with my Toolbox Import Styless and Settings

06-23-2012 11:57 AM in reply to: 28.8k

Try this command:

 

AECCIMPORTSTYLESANDSETTINGS

 

Bill

 

Contributor
28.8k
Posts: 13
Registered: ‎01-13-2012
Message 3 of 5 (225 Views)

Re: Problem with my Toolbox Import Styless and Settings

06-23-2012 08:37 PM in reply to: 28.8k
That's what I'm doing now and I hate it as the file paths are super long. I'm trying to get my windows explorer back to search for the files.
Civil 3D 2011
Win 7
Intel Xeon 3.20GHz
15Gb Ram
Quadro 600
New Member
Plaz44
Posts: 1
Registered: ‎06-28-2010
Message 4 of 5 (175 Views)

Re: Problem with my Toolbox Import Styless and Settings

10-02-2012 01:11 PM in reply to: 28.8k

You must have the AeccUiSAP.arx and AeccUiSapEnu.dll files in the  C:\Program Files\AutoCAD Civil 3D 2011 folder. If you have these files and it still does not work then use the appload command and load the arx file. This should alllow the import styles command to work then.

Contributor
28.8k
Posts: 13
Registered: ‎01-13-2012
Message 5 of 5 (138 Views)

Re: Problem with my Toolbox Import Styless and Settings

10-15-2012 08:56 AM in reply to: Plaz44

Thanks Plaz44

 

i appload the arx even though Autocad said the arx was already loaded.

 

I got my browser back and now finding files is a cinch

Civil 3D 2011
Win 7
Intel Xeon 3.20GHz
15Gb Ram
Quadro 600
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.