AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Member
tim-svatos
Posts: 4
Registered: ‎05-19-2008
Message 1 of 3 (188 Views)

Polygonal viewport

188 Views, 2 Replies
01-07-2013 12:03 PM

Cannot select viewport. Do a quick select I'll get a polygene and the viewport (2 items) and I cannot get rid of the polyline. It's like the two are attached. Civil 3d 2011. It seems to just start happen in the last few weeks.

*Expert Elite*
Jeff_M
Posts: 4,478
Registered: ‎07-22-2003
Message 2 of 3 (160 Views)

Re: Polygonal viewport

01-07-2013 02:34 PM in reply to: tim-svatos

Polygonal viewports always have a polyline associated with them, this is what defines the shape. Use Selection Cycling or the properties palette to work with the viewport itself.

Jeff_M, also a frequent Swamper
Member
tim-svatos
Posts: 4
Registered: ‎05-19-2008
Message 3 of 3 (124 Views)

Re: Polygonal viewport

01-09-2013 12:21 PM in reply to: Jeff_M

thanks for your help

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!