AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
cloquet
Posts: 108
Registered: ‎09-06-2006
Message 1 of 4 (250 Views)

Pipe Network Problem

250 Views, 3 Replies
01-09-2012 11:12 AM

I am having problems with my pipe lines in the plan view, the lines are being cut off at the structures. And in cases where the segment is shorter, disappearing all together. It's only happening on some networks and it did not draw out like this originally. I tried regen and it doesn't fix the problem. The pipes also are still connected. Anyone else have this problem or know how to fix it?

*Expert Elite*
wfberry
Posts: 1,914
Registered: ‎09-05-2006
Message 2 of 4 (237 Views)

Re: Pipe Network Problem

01-09-2012 12:26 PM in reply to: cloquet

Try changing your drawing scale and see what happens.

 

Bill

 

Also, look at the information I have included below.  It is quite easy, use the "My Settings" above right.

Active Member
rhouze
Posts: 7
Registered: ‎01-12-2012
Message 3 of 4 (206 Views)

Re: Pipe Network Problem

01-12-2012 07:36 AM in reply to: cloquet

Go to the structure properties and select the structure style.  On the plan tab there is a toggle box at the bottom for part masking.  Uncheck this box and that should fix your problem.

Win 7 x 64 8GB RAM
NVIDIA Quadro FX 880M
Civil 3D 2011 SP2
Distinguished Contributor
cloquet
Posts: 108
Registered: ‎09-06-2006
Message 4 of 4 (203 Views)

Re: Pipe Network Problem

01-12-2012 07:40 AM in reply to: cloquet

Thanks, that worked.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!