AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
64 Posts
1 Kudo
Registered: ‎10-16-2012
Post 1 of 9

Pipe labeling issue with HGL/EGL

265 Views, 8 Replies
03-24-2014 04:20 PM

I have been adding the HGL and EGL in my profiles by putting in the elevations in the pipes. In my source drawing they look great. But in my sheet P&P drawings the HGL and EGL's show up in some structures, not all, above or below the structures, so I just have a strange line hanging out in space. I can have two type r inlets in the same profile and one will have this and one won't. I've looked at the styles and there is nothing in the structure styles that has a way to display or not display the HGL/EGL's. This is only happening with dref'd pipes, the same structure doesn't show it in the source file. Totally confused by it.

Carl Simpson
C3D 2013, SP 2
Valued Contributor
64 Posts
1 Kudo
Registered: ‎10-16-2012
Post 2 of 9

Re: Pipe labeling issue with HGL/EGL

03-25-2014 03:38 PM in reply to: losfotos

No ideas on this?  Iguess this is a stumper?

Carl Simpson
C3D 2013, SP 2
*Expert Elite*
2,609 Posts
54 Kudos
Registered: ‎10-13-2005
Post 3 of 9

Re: Pipe labeling issue with HGL/EGL

03-25-2014 03:48 PM in reply to: losfotos

I'd submit a suppport request for it to see if it is a known issue.

Civil Reminders
http://blog.civil3dreminders.com/
http://www.CivilReminders.com/
Valued Contributor
64 Posts
1 Kudo
Registered: ‎10-16-2012
Post 4 of 9

Re: Pipe labeling issue with HGL/EGL

03-26-2014 08:25 AM in reply to: Civil3DReminders.com
Thanks. Never think about that.
Carl Simpson
C3D 2013, SP 2
Mentor
187 Posts
26 Kudos
Registered: ‎08-18-2010
Post 5 of 9

Re: Pipe labeling issue with HGL/EGL

03-26-2014 09:03 AM in reply to: losfotos
Try remaking the profile in a new sheet file? check both files are using the same parts definition and parts list, sounds like it could be a bad part definition.
Valued Contributor
64 Posts
1 Kudo
Registered: ‎10-16-2012
Post 6 of 9

Re: Pipe labeling issue with HGL/EGL

04-01-2014 06:01 AM in reply to: losfotos
It seems to have something to do with the dref. I created a new drawing and re-dref'd the network and alignments. It still did it.
Carl Simpson
C3D 2013, SP 2
Valued Contributor
64 Posts
1 Kudo
Registered: ‎10-16-2012
Post 7 of 9

Re: Pipe labeling issue with HGL/EGL

04-01-2014 06:03 AM in reply to: losfotos
And I quite honestly have never sent in a support request, how do you do that?
Carl Simpson
C3D 2013, SP 2
Valued Contributor
64 Posts
1 Kudo
Registered: ‎10-16-2012
Post 8 of 9

Re: Pipe labeling issue with HGL/EGL

04-11-2014 06:52 AM in reply to: losfotos
This is the most random, frustrating thing.
Carl Simpson
C3D 2013, SP 2
Mentor
187 Posts
26 Kudos
Registered: ‎08-18-2010
Post 9 of 9

Re: Pipe labeling issue with HGL/EGL

04-11-2014 08:19 AM in reply to: losfotos
Here's a thought, export the pipe network as a land XML, bring in to a clean drawing.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!