AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
*Expert Elite*
Joe-Bouza
Posts: 5,189
Registered: ‎12-15-2008
Message 1 of 5 (128 Views)
Accepted Solution

Parcels not showing in xref

128 Views, 4 Replies
02-12-2014 06:40 AM

Here is an oddity that I cannot figure out. Granted I am using parcels in an unconventional manner; to show hatch fills for flatwork in a plan.

 

I had parcels defined and displaying a hatch fill and all looked as expected. Then the parcel were edited; some were unionized and now they do not display in the xref. the image on the right is the parent file and the left where it is xrefed in. Is this a known issue?parcel2noshow.png

Thank you

Joseph D. Bouza, P.E. (one of 'THOSE' People) Civil 3D 2012 & 2013
HP Z210 Workstation
Intel Xeon CPU E31240 @ 3.30 Hz
12 GB Ram


Note: Its all Resistentialism, so keep calm and carry on

64 Bit Win7 OS

I think I found where I went wrong.

 

I had mixed active alignemnts with ds alignments and some of the DS alignemnent were given the same name. When promted with the old name new name dialog the drafter went with rename and thats where all the trouble started. we are removeing the DS alignment and placing making active in the parcel file.

 

I'll let you know what becomes of it

*Expert Elite*
jmayo
Posts: 3,030
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 5 (116 Views)

Re: Parcels not showing in xref

02-12-2014 08:38 AM in reply to: Joe-Bouza

Reaching for straws and bumping the thread here but do the xref'd parcel and the master file have the same site name?

John Mayo, PE
IDSP 2014
Win 7 64, Xeon ES165@3.2Ghz,
64 GB RAM, Quadro K4000 (x2)
*Expert Elite*
Joe-Bouza
Posts: 5,189
Registered: ‎12-15-2008
Message 3 of 5 (110 Views)

Re: Parcels not showing in xref

02-12-2014 08:43 AM in reply to: jmayo
Gee I never considered that. No they don't. I'll try it? you mean add the site name to the sheet file they are xrefed in?
Thank you

Joseph D. Bouza, P.E. (one of 'THOSE' People) Civil 3D 2012 & 2013
HP Z210 Workstation
Intel Xeon CPU E31240 @ 3.30 Hz
12 GB Ram


Note: Its all Resistentialism, so keep calm and carry on

64 Bit Win7 OS
*Expert Elite*
jmayo
Posts: 3,030
Registered: ‎11-13-2006
Message 4 of 5 (100 Views)

Re: Parcels not showing in xref

02-12-2014 12:46 PM in reply to: Joe-Bouza

Nah I was wondering if both files had the same site with objects in them perhaps you made the impossible happen and the sites were interacting through the xref... :smileyhappy:

John Mayo, PE
IDSP 2014
Win 7 64, Xeon ES165@3.2Ghz,
64 GB RAM, Quadro K4000 (x2)
*Expert Elite*
Joe-Bouza
Posts: 5,189
Registered: ‎12-15-2008
Message 5 of 5 (95 Views)

Re: Parcels not showing in xref

02-12-2014 01:15 PM in reply to: Joe-Bouza

I think I found where I went wrong.

 

I had mixed active alignemnts with ds alignments and some of the DS alignemnent were given the same name. When promted with the old name new name dialog the drafter went with rename and thats where all the trouble started. we are removeing the DS alignment and placing making active in the parcel file.

 

I'll let you know what becomes of it

Thank you

Joseph D. Bouza, P.E. (one of 'THOSE' People) Civil 3D 2012 & 2013
HP Z210 Workstation
Intel Xeon CPU E31240 @ 3.30 Hz
12 GB Ram


Note: Its all Resistentialism, so keep calm and carry on

64 Bit Win7 OS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.