AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor bf
Distinguished Contributor
bf
Posts: 220
Registered: ‎08-27-2003
Message 1 of 3 (49 Views)

out of memory connecting to DEM C3D 2011

49 Views, 2 Replies
11-29-2012 11:23 AM

So I guess I'll just use ArcGIS to create my contours from a DEM since I get the fatal error:smileysurprised:ut of memory anytime i connect to or attempt to create surface from a DEM.  Arcview doesn't have any problem whatsoever doing what I need to do.  Going to enable the 3GB switch soon to try it out.  In the past I would use Land Desktop 2008 to create surfaces and contours from DEM, but it's no longer on my machine.  Any new tricks to get around this problem?

*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,644
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 3 (46 Views)

Re: out of memory connecting to DEM C3D 2011

11-29-2012 11:33 AM in reply to: bf

3GB switch is a good start. Upgrading to Windows 7 64-bit with more memory likely would help.

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
Distinguished Contributor bf
Distinguished Contributor
bf
Posts: 220
Registered: ‎08-27-2003
Message 3 of 3 (48 Views)

Re: out of memory connecting to DEM C3D 2011

11-29-2012 11:39 AM in reply to: bf

Yea, I was talking to our computer guy and he said the same, but don't see that happening.  $ you know.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.