AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Contributor
Steve030373
Posts: 29
Registered: ‎07-30-2009
Message 1 of 3 (131 Views)

Multi select causes civil 3d 2012 to lose focus

131 Views, 2 Replies
11-29-2012 07:06 AM

Has anybody encoutered this before:

 

When making a selection of multiple anything by window, after the selected items are highlighted by civil.... you are misteriously and without notification Switched focus! Civil 3d is no longer the current program Running! You have to click on the Task bar and then click again in the civil 3d window to be active in civil 3d again. Then you can proceed as normal. Until you select by window again, and then you have to do the Click outside civil and click inside civil. It's as if Civil 3D loses focus when you select multiple items.

 

Any help with this would be much appreciated.

*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,640
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 3 (125 Views)

Re: Multi select causes civil 3d 2012 to lose focus

11-29-2012 07:58 AM in reply to: Steve030373

Yikes. Is your Civil 3D window maximized? Does this happen if nothing else is running?

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
Active Contributor
Steve030373
Posts: 29
Registered: ‎07-30-2009
Message 3 of 3 (121 Views)

Re: Multi select causes civil 3d 2012 to lose focus

11-29-2012 08:21 AM in reply to: tcorey

Tim,

  Yes it happens if nothing else is running and my civil 3d windows is maximized.  I don't really know what is going on, but loosing focus is the best way to describe it. It is as if the computer switches to another program but the display doesn't change other than my crosshairs become a standard pointer.

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.