AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
69 Posts
1 Kudo
Registered: ‎02-01-2012
Post 1 of 8

load templete file at start-up instead of misc. drawing file

291 Views, 7 Replies
04-04-2012 07:36 AM

does anyone know how to set civil 3d 2012 to automatically load your templete file at start-up instead of a misc. drawing file with no styles or anything.

 

jason m.

*Expert Elite*
4,608 Posts
915 Kudos
Registered: ‎07-22-2003
Post 2 of 8

Re: load templete file at start-up instead of misc. drawing file

04-04-2012 07:48 AM in reply to: jmatte2004

The following determines the startup template:

 

Options->Files->Template Settings->Default template file name for QNEW

Jeff_M, also a frequent Swamper
Valued Contributor
69 Posts
1 Kudo
Registered: ‎02-01-2012
Post 3 of 8

Re: load templete file at start-up instead of misc. drawing file

04-04-2012 09:02 AM in reply to: jmatte2004

thanks i will try that

Contributor
12 Posts
0 Kudos
Registered: ‎05-04-2013
Post 4 of 8

Re: load templete file at start-up instead of misc. drawing file

01-23-2014 05:02 AM in reply to: Jeff_M
how a new style or setting can copy into the template. Please explain
*Expert Elite*
6,272 Posts
485 Kudos
Registered: ‎05-21-2003
Post 5 of 8

Re: load templete file at start-up instead of misc. drawing file

01-23-2014 05:26 AM in reply to: Habib_Nespak

Your question doesn't have anything to do with loading a template at startup. You'd be better off starting a new thread rather than a posting to a 2 year old thread on another topic.

 

See if this helps: http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-Civil-3D-General/Import-Civil-3D-Styles/m-p/3660238/highlight/...

 

Allen

*Expert Elite*
2,774 Posts
463 Kudos
Registered: ‎09-15-2010
Post 6 of 8

Re: load templete file at start-up instead of misc. drawing file

01-23-2014 05:26 AM in reply to: Habib_Nespak

Please start a new Post for new topics like this and someone will be glad to help.

 

This way when others have the same issue or question the topic can also be easily searched.

Jay

C3D 2014 SP2
Win 7 Professional 64 Bit
Member
5 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-14-2012
Post 7 of 8

Re: load templete file at start-up instead of misc. drawing file

01-23-2014 06:52 AM in reply to: jmatte2004

this is an old post and i have already solved it myself not sure how to delete the post.

*Expert Elite*
6,272 Posts
485 Kudos
Registered: ‎05-21-2003
Post 8 of 8

Re: load templete file at start-up instead of misc. drawing file

01-23-2014 06:58 AM in reply to: j_matte2004

You don't need to delete the post. Only the Admin can do that. Post are left so people with similar problems can search and find out if it's already been solved by others. We just want to encourage people to start a new thread rather than tacking a poorly related subject on an old post (necro-posting).

 

Thanks.

Allen

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!