AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
jak79
Posts: 119
Registered: ‎05-09-2008
Message 1 of 4 (215 Views)

Layer filters stop working

215 Views, 3 Replies
01-22-2013 06:57 AM

I am using 2013 C3D with SP1. After I publish sheets using the sheet set manager my layer filters stop working (will not filter layers, it will just display the last layer filter used prior to running the sheet set manager). Any help on this is appreciated.

 

Thanks

*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,646
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 4 (202 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 09:01 AM in reply to: jak79

Do Layer Filters work if you set LAYERDLGMODE to 0?

 

 

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
Distinguished Contributor
jak79
Posts: 119
Registered: ‎05-09-2008
Message 3 of 4 (187 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 12:58 PM in reply to: tcorey

That appears to work if I change the setting on "Layerdlgmode" to 0. Problem now is that's not the way I want to run my layer properties manager window. I prefer to have it docked and using auto-hide.

 

Thanks for the reply.

*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,520
Registered: ‎11-13-2006
Message 4 of 4 (183 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 01:15 PM in reply to: jak79
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.