AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
jak79
Posts: 121
Registered: ‎05-09-2008
Message 1 of 4 (217 Views)

Layer filters stop working

217 Views, 3 Replies
01-22-2013 06:57 AM

I am using 2013 C3D with SP1. After I publish sheets using the sheet set manager my layer filters stop working (will not filter layers, it will just display the last layer filter used prior to running the sheet set manager). Any help on this is appreciated.

 

Thanks

*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,765
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 4 (204 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 09:01 AM in reply to: jak79

Do Layer Filters work if you set LAYERDLGMODE to 0?

 

 

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
Distinguished Contributor
jak79
Posts: 121
Registered: ‎05-09-2008
Message 3 of 4 (189 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 12:58 PM in reply to: tcorey

That appears to work if I change the setting on "Layerdlgmode" to 0. Problem now is that's not the way I want to run my layer properties manager window. I prefer to have it docked and using auto-hide.

 

Thanks for the reply.

*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,634
Registered: ‎11-13-2006
Message 4 of 4 (185 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 01:15 PM in reply to: jak79
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.