AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
jak79
Posts: 119
Registered: ‎05-09-2008
Message 1 of 4 (206 Views)

Layer filters stop working

206 Views, 3 Replies
01-22-2013 06:57 AM

I am using 2013 C3D with SP1. After I publish sheets using the sheet set manager my layer filters stop working (will not filter layers, it will just display the last layer filter used prior to running the sheet set manager). Any help on this is appreciated.

 

Thanks

*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,557
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 4 (193 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 09:01 AM in reply to: jak79

Do Layer Filters work if you set LAYERDLGMODE to 0?

 

 

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
Distinguished Contributor
jak79
Posts: 119
Registered: ‎05-09-2008
Message 3 of 4 (178 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 12:58 PM in reply to: tcorey

That appears to work if I change the setting on "Layerdlgmode" to 0. Problem now is that's not the way I want to run my layer properties manager window. I prefer to have it docked and using auto-hide.

 

Thanks for the reply.

*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,347
Registered: ‎11-13-2006
Message 4 of 4 (174 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 01:15 PM in reply to: jak79
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.