AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
jak79
Posts: 121
Registered: ‎05-09-2008
Message 1 of 4 (216 Views)

Layer filters stop working

216 Views, 3 Replies
01-22-2013 06:57 AM

I am using 2013 C3D with SP1. After I publish sheets using the sheet set manager my layer filters stop working (will not filter layers, it will just display the last layer filter used prior to running the sheet set manager). Any help on this is appreciated.

 

Thanks

*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,716
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 4 (203 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 09:01 AM in reply to: jak79

Do Layer Filters work if you set LAYERDLGMODE to 0?

 

 

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
Distinguished Contributor
jak79
Posts: 121
Registered: ‎05-09-2008
Message 3 of 4 (188 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 12:58 PM in reply to: tcorey

That appears to work if I change the setting on "Layerdlgmode" to 0. Problem now is that's not the way I want to run my layer properties manager window. I prefer to have it docked and using auto-hide.

 

Thanks for the reply.

*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,591
Registered: ‎11-13-2006
Message 4 of 4 (184 Views)

Re: Layer filters stop working

01-22-2013 01:15 PM in reply to: jak79
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!