AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor ces
Valued Contributor
ces
Posts: 55
Registered: ‎12-12-2007
Message 1 of 5 (297 Views)

layer dialog box

297 Views, 4 Replies
03-23-2012 08:01 AM

hi,

does anybody know how I got this annoying display at the bottom of my layer dialog box...???...

 

"All: 197 layers displayed of 197 total layers"

 

it covers up the slider and the bottom 2 layers in the dialog box so I can not see or edit them...I will try to attach a screen cap to show you what I am talking about...

*Expert Elite*
jmayo
Posts: 2,837
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 5 (286 Views)

Re: layer dialog box

03-23-2012 08:07 AM in reply to: ces

I don't think there is any control over the layer man status bar. As for the hidden slider, they should automatically disappear if they are not needed. Do you find the bar if you drag the edges in?

John Mayo, PE
IDSP 2014
Win 7 64, Xeon ES165@3.2Ghz,
64 GB RAM, Quadro K4000 (x2)
Valued Contributor ces
Valued Contributor
ces
Posts: 55
Registered: ‎12-12-2007
Message 3 of 5 (282 Views)

Re: layer dialog box

03-23-2012 08:11 AM in reply to: jmayo

it is the vertical slider that dissapears behind this new message bar at the bottom of my layer dialog box...it didn't used to be there, and I can not get to the bottom 2 layers in the box...

Valued Contributor ces
Valued Contributor
ces
Posts: 55
Registered: ‎12-12-2007
Message 4 of 5 (279 Views)

Re: layer dialog box

03-23-2012 08:17 AM in reply to: ces

after ending all Autocad sessions and restarting it fixed its self...

 

thanks for trying...

*Expert Elite*
jmayo
Posts: 2,837
Registered: ‎11-13-2006
Message 5 of 5 (274 Views)

Re: layer dialog box

03-23-2012 08:26 AM in reply to: ces

No problem. Sounds like acad is losing/corrupting memory. Funny things happen when this occurs. If your on Vista or Win 7 and open multiple files in one session of c3D you can manage memory better with multiple session of Civil 3D opening one file each. Don't know if this would help much on Win XP.

John Mayo, PE
IDSP 2014
Win 7 64, Xeon ES165@3.2Ghz,
64 GB RAM, Quadro K4000 (x2)
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.