AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Member
Chris_Warren
Posts: 3
Registered: ‎06-10-2009
Message 1 of 3 (269 Views)

Intersecting & Clipping Corridors

269 Views, 2 Replies
02-01-2012 02:15 PM

Hi,

 

I have a drainage ditch that I've created a corridor for. Nothing difficult, just daylight to an existing surface. The problem I'm having is with an existing culvert that I need to pick up the drainage from. I created a corridor that will connect into my main channel using the same assembly. I now have two overlapping corridors. Is it possible to trim or clip them so they fit together? Or do I have to detach the and modify the surfaces and leave the corridors alone? I'm using 2011.

 

Thanks

*Expert Elite*
mathewk
Posts: 2,750
Registered: ‎07-09-2003
Message 2 of 3 (242 Views)

Re: Intersecting & Clipping Corridors

02-01-2012 05:07 PM in reply to: Chris_Warren

It's certainly possible, but it will be a few different regions, targets, and assemblies.  Given your sketch, I would be inclined to do this using grading tools instead of a corridor.  It will be far easier to clean up the intersection.

Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
*Expert Elite*
wfberry
Posts: 1,856
Registered: ‎09-05-2006
Message 3 of 3 (215 Views)

Re: Intersecting & Clipping Corridors

02-02-2012 09:03 AM in reply to: mathewk

I might add that it is really easy using Sincpac since you can daylight Feature Lines and/or 3D Polylines.

 

Bill

 

 

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.