AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
Robert S
Posts: 23
Registered: ‎03-02-2005
Message 1 of 5 (55 Views)

Insatllation

55 Views, 4 Replies
05-31-2005 07:43 AM
I tried to install Civil 3D 2006 this weekend and was not successful. Half way through the second CD, the computer reboots. The computer has Windows XP Pro, 1 Gig of mem. and is new - I got it just for Civil 3D. It has never had Civil 3D 2005 on it. I can't find a way to finish the installation nor can I uninstall the Civil 3d. Can anyone out there help me find a way to uninstall the Civil 3D 2006? I tried sever times to start over with he first CD but get the same crash every time. At this point I am not interested in getting Civil 3D installed, I just want to get it off the computer so that I can install an older version of AutoCAD and get some work done.
*wfb
Message 2 of 5 (55 Views)

Re: Installation

05-31-2005 08:27 AM in reply to: Robert S
You need to be more specific in what methods you have tried to uninstall.
Control Panel ?, Use the installation CD and the remove option?

Bill

wrote in message news:4860614@discussion.autodesk.com...
I tried to install Civil 3D 2006 this weekend and was not successful. Half
way through the second CD, the computer reboots. The computer has Windows XP
Pro, 1 Gig of mem. and is new - I got it just for Civil 3D. It has never had
Civil 3D 2005 on it. I can't find a way to finish the installation nor can I
uninstall the Civil 3d. Can anyone out there help me find a way to uninstall
the Civil 3D 2006? I tried sever times to start over with he first CD but
get the same crash every time. At this point I am not interested in getting
Civil 3D installed, I just want to get it off the computer so that I can
install an older version of AutoCAD and get some work done.
Contributor
Robert S
Posts: 23
Registered: ‎03-02-2005
Message 3 of 5 (55 Views)

Re: Installation

05-31-2005 08:48 AM in reply to: Robert S
I tried to go to My Computer, then "Add or Remove Programs" and Civil 3D doesn't show up because it never finished the installation. I also tried to put the first CD in and find someplace where there might be a "Repair" or 'Uninstall" but that option never shows up. The installation doesn't seem to know there is already a partially installed AutoCAD on the hard drive. Rather than try to "Reg edit", I think it might be better to just format the hard drive and reinstall the operating system.
*NUMA
Message 4 of 5 (55 Views)

Re: Installation

05-31-2005 09:14 AM in reply to: Robert S
I believe the registry entries are made last, just delete the program
files/civil 3d 2006 directory, and try again.
Contributor
Robert S
Posts: 23
Registered: ‎03-02-2005
Message 5 of 5 (55 Views)

Re: Installation

05-31-2005 10:09 AM in reply to: Robert S
Thanks for your help, I appreciate the effort but that didn't help either. Right now the hard disk is formatting and I will reinstall the operating system. This way I am sure AutoCAD is off the computer.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!