AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
*Pro
dgordon
Posts: 1,474
Registered: ‎12-14-2006
Message 1 of 6 (171 Views)

I still can't insert images into body of my post.

171 Views, 5 Replies
03-29-2013 10:15 AM

when I try to insert an image I get this screen.  see attachment.

 

 

 

Dan

Civil 3D 2013
Win 7 Pro x64
Intel Xeon 2.0GHz
12Gb Ram
ATI Firepro 4800
Dell T5500
www.preinnewhof.com
*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,503
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 6 (169 Views)

Re: I still can't insert images into body of my post.

03-29-2013 10:24 AM in reply to: dgordon

 

Can you click the gray rectangle? That is the browse button.

 

ooo.png

*Pro
dgordon
Posts: 1,474
Registered: ‎12-14-2006
Message 3 of 6 (167 Views)

Re: I still can't insert images into body of my post.

03-29-2013 10:28 AM in reply to: rkmcswain

when i try to click on the browse button which only shows up as a grey box nothing happens when i click on it.   but when i hover over it i get the following text message to show up at the bottom of my explorer screen.

 

see attached.

Dan

Civil 3D 2013
Win 7 Pro x64
Intel Xeon 2.0GHz
12Gb Ram
ATI Firepro 4800
Dell T5500
www.preinnewhof.com
*Expert Elite*
TRogers
Posts: 1,353
Registered: ‎09-05-2007
Message 4 of 6 (145 Views)

Re: I still can't insert images into body of my post.

03-29-2013 10:45 AM in reply to: dgordon

You might want to update your JAVA.

If the issue was resolved by this method, please click on "Accept As Solution"
*Civil 3DJ*
Todd Rogers

Visit my blog here.

     
*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,503
Registered: ‎11-13-2006
Message 5 of 6 (141 Views)

Re: I still can't insert images into body of my post.

03-29-2013 10:49 AM in reply to: TRogers

trogers wrote:

You might want to update your JAVA.


Can't be JAVA.

I don't even have any form of JAVA installed and mine works

 

Looks like it's Flash

 

992.png

 

 

C'mon forum software people, what is wrong with plain old HTML?

 

 

*Expert Elite*
TRogers
Posts: 1,353
Registered: ‎09-05-2007
Message 6 of 6 (106 Views)

Re: I still can't insert images into body of my post.

03-29-2013 12:09 PM in reply to: rkmcswain

Well Randy you can just kiss my Flash!! :smileyhappy:

If the issue was resolved by this method, please click on "Accept As Solution"
*Civil 3DJ*
Todd Rogers

Visit my blog here.

     
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.