AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Contributor
rpichardo
Posts: 38
Registered: ‎12-20-2012
Message 1 of 6 (557 Views)
Accepted Solution

I can't see the super elevation on my section view

557 Views, 5 Replies
04-30-2013 06:47 AM

Hello,

 

 

I have created the super elevation to my road as you can see on the attached picture, but I can't see the super elevation on my section view.

 

please see attached.

 

 

 

Now everything is good, the problem were, that I had forgotten to set the Lane super elevation, and only set the super elevation of the shoulder. see attached.

*Expert Elite*
Jay_B
Posts: 2,732
Registered: ‎09-15-2010
Message 2 of 6 (518 Views)

Re: I can't see the super elevation on my section view

04-30-2013 08:04 AM in reply to: rpichardo

Was a subassembly that supports Superelevation used?

 

Is "Use Superelevation" set in the the Subassembly properties?

 

super.PNG

Jay

C3D 2014 SP2
Win 7 Professional 64 Bit
Member
g.diazfonseca
Posts: 3
Registered: ‎02-27-2012
Message 3 of 6 (517 Views)

Re: I can't see the super elevation on my section view

04-30-2013 08:05 AM in reply to: rpichardo

Be sure that the subassembly is using ‘super elevation’ see attachment.

Active Contributor
rpichardo
Posts: 38
Registered: ‎12-20-2012
Message 4 of 6 (499 Views)

Re: I can't see the super elevation on my section view

04-30-2013 08:40 AM in reply to: Jay_B

Yes, I set all parameter for the subassembly as you can see on the picture attached.

*Expert Elite*
Jay_B
Posts: 2,732
Registered: ‎09-15-2010
Message 5 of 6 (494 Views)

Re: I can't see the super elevation on my section view

04-30-2013 08:45 AM in reply to: rpichardo

In your caption I see the Assembly type is set to  "Other". Try setting it to "Undivided Crowned Road".

Jay

C3D 2014 SP2
Win 7 Professional 64 Bit
Active Contributor
rpichardo
Posts: 38
Registered: ‎12-20-2012
Message 6 of 6 (464 Views)

Re: I can't see the super elevation on my section view

04-30-2013 11:07 AM in reply to: Jay_B

Now everything is good, the problem were, that I had forgotten to set the Lane super elevation, and only set the super elevation of the shoulder. see attached.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.