AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
dibr0804
Posts: 127
Registered: ‎06-29-2010
Message 1 of 3 (5,448 Views)
Accepted Solution

How do I get the ribbon back??

5448 Views, 2 Replies
03-08-2012 12:12 PM

C3D 2012'

 

I accidently closed the ribbon or the tools.. whatever you want to call it that were in the red rectangle in the picture.. How do I get it back to normal??

Distinguished Contributor
jmatthei
Posts: 151
Registered: ‎05-16-2008
Message 2 of 3 (5,445 Views)

Re: How do I get the ribbon back??

03-08-2012 12:13 PM in reply to: dibr0804

Type "ribbon"

 

Jeremy

Distinguished Contributor
dibr0804
Posts: 127
Registered: ‎06-29-2010
Message 3 of 3 (5,442 Views)

Re: How do I get the ribbon back??

03-08-2012 12:14 PM in reply to: jmatthei

Haha simple enough, thanks.. I was typing showribbon

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.