AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
dibr0804
Posts: 127
Registered: ‎06-29-2010
Message 1 of 3 (6,635 Views)
Accepted Solution

How do I get the ribbon back??

6635 Views, 2 Replies
03-08-2012 12:12 PM

C3D 2012'

 

I accidently closed the ribbon or the tools.. whatever you want to call it that were in the red rectangle in the picture.. How do I get it back to normal??

Type "ribbon"

 

Jeremy

Distinguished Contributor
jmatthei
Posts: 151
Registered: ‎05-16-2008
Message 2 of 3 (6,632 Views)

Re: How do I get the ribbon back??

03-08-2012 12:13 PM in reply to: dibr0804

Type "ribbon"

 

Jeremy

Distinguished Contributor
dibr0804
Posts: 127
Registered: ‎06-29-2010
Message 3 of 3 (6,629 Views)

Re: How do I get the ribbon back??

03-08-2012 12:14 PM in reply to: jmatthei

Haha simple enough, thanks.. I was typing showribbon

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.