AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Member
impregi
Posts: 5
Registered: ‎02-08-2013
Message 1 of 3 (170 Views)

hello good day I'm having problems with the command copy paste to original

170 Views, 2 Replies
02-08-2013 10:55 AM

hello good day I'm having problems with the command copy paste to original coordinates move when I select it does it can be?

Distinguished Contributor
itr0045
Posts: 298
Registered: ‎08-23-2007
Message 2 of 3 (161 Views)

Re: hello good day I'm having problems with the command copy paste to original

02-08-2013 11:12 AM in reply to: impregi

Can you please re type your question?  It is not very clear what you are asking.  Thanks!

Valued Contributor
brian.strandberg
Posts: 74
Registered: ‎01-09-2013
Message 3 of 3 (137 Views)

Re: hello good day I'm having problems with the command copy paste to original

02-08-2013 01:51 PM in reply to: itr0045

I am assuming you are using the COPYCLIP and the PASTEORIG commands.  I can think of a few things that could cause this to go wrong.

 

Different units in both drawings.

Different coordinate systems (type in UCS W) before executing both commands.

Different settings of ANGDIR (usually kept at 0)

Different settings of BASE (usally 0,0)

 

I'm sure there are many more. 

 

Try using COPYBASE with base point 0,0 and PASTEBLOCK insertion point 0,0

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.