AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Contributor
aluko0719
Posts: 41
Registered: ‎03-15-2011
Message 1 of 4 (844 Views)
Accepted Solution

gis coordinate system display in civil 3d 2015

844 Views, 3 Replies
04-10-2014 10:04 AM

in civil 3d 2014 on the bottom of the screen you could dislpay the coordinate system. is there a way to show this in civil 3d 2015?

Distinguished Mentor
andrewpuller3811
Posts: 770
Registered: ‎07-30-2008
Message 2 of 4 (807 Views)

Re: gis coordinate system display in civil 3d 2015

04-11-2014 05:36 AM in reply to: aluko0719

Try running the command "mapstatusbar" and then "s" for show.

 

This should turn on the map coordinate display and map scale displays on.

If this fixed your issue, click on "Accept as Solution"

Andrew Puller
Maitland, NSW, Australia
Windows 7 Enterprise 64bit
Intel core i7 2600 @ 3.40 GHz with 16GB Ram
Civil 3d 2013 64bit
New Member
txrain
Posts: 1
Registered: ‎06-25-2014
Message 3 of 4 (469 Views)

Re: gis coordinate system display in civil 3d 2015

06-25-2014 06:01 PM in reply to: andrewpuller3811

Thanks! 

Valued Mentor
engrtech
Posts: 730
Registered: ‎05-05-2008
Message 4 of 4 (453 Views)

Re: gis coordinate system display in civil 3d 2015

06-26-2014 05:32 AM in reply to: aluko0719

aluko0719 wrote:

in civil 3d 2014 on the bottom of the screen you could dislpay the coordinate system. is there a way to show this in civil 3d 2015?


It's also on the bottom right corner of the status bar. You'll see a button with three bars. Click that and you'll get the list of all the status bar toggles you can turn on/off, including coordinates.

 

2015_status_bar_toggles.png

Infrastructure Design Suite Premium 2014
Civil 3D 2014 x64
Testing IDSP 2015
Windows 7 64-bit
6GB RAM
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.