AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
*Pro
fcernst
Posts: 1,170
Registered: ‎01-07-2011
Message 11 of 13 (169 Views)

Re: Foreslope & Backslope Subassemblies

05-21-2013 07:46 AM in reply to: garrett.wynne

You are supposed to be able to gang up as many Conditional Subassemblies as you want emananting from one point, at least 10 like you need.

 

Submit it on a Support Request and let us know if it is a confirmed defect.

 

By the way, Daylight Standard has user known issues: 

 

http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-Civil-3D/Ditch-Subassembly-Problem/m-p/3913760/highlight/true#...

Fred Ernst, PE
C3D 2015 SP2
Ernst Engineering
www.ernstengineering.com
Contributor
garrett.wynne
Posts: 19
Registered: ‎05-02-2012
Message 12 of 13 (164 Views)

Re: Foreslope & Backslope Subassemblies

05-21-2013 07:59 AM in reply to: fcernst

Thank you...I will look into it.  Is the support request within Civil 3d?

 

The concept seems simple enough.  If in a cut do this, if in a fill do that.  Unfortunately, I am not seeing that happen.  Time is always an issue, hence the switching back to Terramodel to finish.

Contributor
garrett.wynne
Posts: 19
Registered: ‎05-02-2012
Message 13 of 13 (155 Views)

Re: Foreslope & Backslope Subassemblies

05-21-2013 08:59 AM in reply to: garrett.wynne
EDIT: I have submitted a support case and will post results here.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.