AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
d1of2
Posts: 55
Registered: ‎05-16-2012
Message 1 of 5 (276 Views)
Accepted Solution

Delta z of feature line in label

276 Views, 4 Replies
08-16-2012 12:03 PM

I have a plan I want to create a table of feature line (the ones used as ditch cl's) with the designation (ie R1), the overall length (this part I can do) and then the Delta z of the entire featureline. I can get segment Delta z, but not the entire Delta z.

 

Thanks in advance for your help!

Windows 7 64
Intel Core i7 2.0 GHz 2.0 GHz
8 GB RAM
Nvidia GeForce GTX460M
Civil 3D 2012 SP2.1

Just trying to list all of the Civil 3D Label wishes huh? :smileywink:

 

Just kidding but unfortunatly that is more of the Civil object data that is locked up tighter than we would prefer.

 

If you want more of what we have been asking for search the C3D Wishlist newsgroup for 'Labels'. 300 wishes.

 

*Expert Elite*
jmayo
Posts: 3,030
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 5 (269 Views)

Re: Delta z of feature line in label

08-16-2012 12:16 PM in reply to: d1of2

This is one of MANY label wishes that have been outstanding for years. It cannot be done OOTB with C3D labels.

John Mayo, PE
IDSP 2014
Win 7 64, Xeon ES165@3.2Ghz,
64 GB RAM, Quadro K4000 (x2)
Valued Contributor
d1of2
Posts: 55
Registered: ‎05-16-2012
Message 3 of 5 (250 Views)

Re: Delta z of feature line in label

08-16-2012 02:53 PM in reply to: d1of2

Is there a way to pull the minimum and maximum elevations out of the featureline properties and use that in a label?

 

Just trying to find a work around, but will have to do it manually (still) if not

 

Thanks again

Windows 7 64
Intel Core i7 2.0 GHz 2.0 GHz
8 GB RAM
Nvidia GeForce GTX460M
Civil 3D 2012 SP2.1
*Expert Elite*
jmayo
Posts: 3,030
Registered: ‎11-13-2006
Message 4 of 5 (222 Views)

Re: Delta z of feature line in label

08-17-2012 12:46 PM in reply to: d1of2

Just trying to list all of the Civil 3D Label wishes huh? :smileywink:

 

Just kidding but unfortunatly that is more of the Civil object data that is locked up tighter than we would prefer.

 

If you want more of what we have been asking for search the C3D Wishlist newsgroup for 'Labels'. 300 wishes.

 

John Mayo, PE
IDSP 2014
Win 7 64, Xeon ES165@3.2Ghz,
64 GB RAM, Quadro K4000 (x2)
Valued Contributor
d1of2
Posts: 55
Registered: ‎05-16-2012
Message 5 of 5 (214 Views)

Re: Delta z of feature line in label

08-17-2012 06:18 PM in reply to: d1of2

Thanks  for your help!

Windows 7 64
Intel Core i7 2.0 GHz 2.0 GHz
8 GB RAM
Nvidia GeForce GTX460M
Civil 3D 2012 SP2.1
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.