AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Contributor
volusiajim
Posts: 35
Registered: ‎06-13-2012
Message 1 of 3 (133 Views)

Creating medians crossing the centerline.

133 Views, 2 Replies
11-06-2013 07:18 AM

Any Suggestions on where to learn how to do the concrete medians in civil 3d 2012 sp4?  Youtube, online, Mars?

 

I would put my computer specs but you all would just laugh at me.

 

-Jim

*Expert Elite*
troma
Posts: 2,524
Registered: ‎05-21-2008
Message 2 of 3 (106 Views)

Re: Creating medians crossing the centerline.

11-06-2013 10:18 AM in reply to: volusiajim

This post may help you.

 

As for spec.'s, here are mine:

 

Win 7 Pro, 32 bit; Intel Core i5 @ 2.80GHz; 4GB RAM


Credit where credit is due! Give kudos or accept as solution whenever you can.

*Expert Elite*
sboon
Posts: 2,199
Registered: ‎11-08-2005
Message 3 of 3 (82 Views)

Re: Creating medians crossing the centerline.

11-06-2013 12:54 PM in reply to: troma

This is an old thread but it may also be useful.  I don't usually post system specs but here they are.

 

Steve
Civil 3D 2012 & 2013 & 2014
Toshiba Qosmio X505-Q890
2 x i7 - Q740 quad core CPU's
8GB of RAM
128GB SSD + 500GB HDD
NVidia GeForce GTS 360M - driver 8.17.13.0697
Win 7 Home Premium
Please use the Accept as Solution or Kudo buttons when appropriate

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!