AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
New Member
torres
Posts: 2
Registered: ‎12-14-2007
Message 1 of 5 (317 Views)

crash while creating multiple section views

317 Views, 4 Replies
06-09-2013 12:19 PM

C3D_Section Views.PNG

 

I need some help! Every time I try to create multiple section views in Civil 3D 2014 the system hangs and never generates the views. It looks as if it's processing but it never stops and never generates.

Product Support
Matt_Haokip
Posts: 101
Registered: ‎05-27-2011
Message 2 of 5 (274 Views)

Re: crash while creating multiple section views

06-10-2013 01:53 PM in reply to: torres

Hi Steven,

 

The issue might be file specific as I couldn't replicate it on the tutorial files. Please try running Audit, Purge and if it still persist, attach the drawing so that we can review the file and look into the issue.

 

Thanks,

If my post answers your question, please mark it as an Accepted Solution, so that others can find answers quickly!



Matt Haokip
Contributor
P_Mitch
Posts: 23
Registered: ‎11-03-2008
Message 3 of 5 (240 Views)

Re: crash while creating multiple section views

08-06-2013 07:03 AM in reply to: torres

Was there any resolution to this, I'm having the same issue

New Member
torres
Posts: 2
Registered: ‎12-14-2007
Message 4 of 5 (233 Views)

Re: crash while creating multiple section views

08-06-2013 09:39 AM in reply to: torres

I stopped trying to use the template for placemnet options I used the Draft option and it cut the sections for me but I have not been able to use the Production Option using my template because it crahsed everytime. I'm assuming an issue with the dwg or a corrupt template, but I haven't been able to confirm. Hope it helps

Steven

 

MsectionViews.PNGand instead of

Contributor
P_Mitch
Posts: 23
Registered: ‎11-03-2008
Message 5 of 5 (230 Views)

Re: crash while creating multiple section views

08-06-2013 10:00 AM in reply to: torres

What I've noticed in my drawing was that if I selected a User specified Elevation Range, I crashed.  If I select "Automatic" it does not crash.  This is not my project and I did not create the corridor, so I'm going to check to see if portions of the corridor are at 0 elevaiton and if so, I'm wondering if this has something to do with it.  But at least I've narrowed it down to this.  Everything else seems to be working the same.   BTW we are seeing this in 2013.  IT is working on releasing 2014 later this month.  I was hoping it was just a 2013 glitch... I was bummed to see that you experienced this in 2014.Capture.PNG

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.