AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
nikoue
Posts: 218
Registered: ‎08-17-2009
Message 1 of 5 (266 Views)

Corridor Gap

266 Views, 4 Replies
12-13-2012 12:00 AM

Can anyone explein to me why gaps created where the regions of intersections joins? The daylight feature line stop connecting . See the attached picture. How i can resolve it?

Civil 3d 2013. Also i'm trying Civil 3d 2015
Win 7 Ultimate x64 OCZ RevoDrive 240GB
Intel i7 930 Ati Firepro V7800 12 GB Ram

*Expert Elite*
sboon
Posts: 2,110
Registered: ‎11-08-2005
Message 2 of 5 (263 Views)

Re: Corridor Gap

12-13-2012 12:04 AM in reply to: nikoue

You should be able to grip edit the corridor region boundaries to extend them so that they touch. 

Distinguished Contributor
nikoue
Posts: 218
Registered: ‎08-17-2009
Message 3 of 5 (258 Views)

Re: Corridor Gap

12-13-2012 12:10 AM in reply to: sboon

They seem to touch. I must overlap the regions to connect them. And if i done that the intersection and corridor needs to update. When i update the gaps came back.

Civil 3d 2013. Also i'm trying Civil 3d 2015
Win 7 Ultimate x64 OCZ RevoDrive 240GB
Intel i7 930 Ati Firepro V7800 12 GB Ram

*Expert Elite*
LisaPohlmeyer
Posts: 563
Registered: ‎01-14-2009
Message 4 of 5 (237 Views)

Re: Corridor Gap

12-13-2012 05:51 AM in reply to: nikoue
Although I like the intersection tool for adjusting profiles, I don't like how it creates the return alignments, we get gaps as well. Our work around to this is to modify the return alignments to have 10' tangent sections on each end.
Lisa Pohlmeyer

C3D 2012 SP4, C3D 2015
Please use "Accept as Solution" if this solved your issue.
Distinguished Contributor
nikoue
Posts: 218
Registered: ‎08-17-2009
Message 5 of 5 (213 Views)

Re: Corridor Gap

12-13-2012 09:10 AM in reply to: LisaPohlmeyer

The gaps usually appears between the curb return and the full section region. How it will help to modify the return alignment in the end?  The problem is not appear in the end. Also i want to ask you if you modify only the return alignments or you modify the offset alignments too? After your modifications you rebuild the corridor or you update regions and rebuild corridor? If you done the second the modifications still remaining?

Thank you

Civil 3d 2013. Also i'm trying Civil 3d 2015
Win 7 Ultimate x64 OCZ RevoDrive 240GB
Intel i7 930 Ati Firepro V7800 12 GB Ram

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.